Omkastad vila

Efter att inte ha sovit många timmar alls inatt och jag känner att jag inte alls skulle kunna prestera på gymmet idag, valde jag att kasta om i mitt schema denna vecka och byta ut dagens pass mot vila och ta det egentliga passet på torsdag istället. Imorgon blir det alltså det som egentligen skulle ha varit pass 2: mitt benpass med stora övningar!

Extraträning!

Ni ser, vad var det jag sa?! Man finner ALLTID tid för lite träning ;) hihi
 
Påväg till krogen, tillexempel ;)

Benupplägg

Jag älskar mitt benupplägg som jag har nu!
 
Mitt fokus ligger just nu på ben & rumpa och jag har hittat en riktigt bra struktur på mina pass! Idag har jag träningsvärk i hela paketet och det känns verkligen som att jag kom åt ordentligt under passet igår! Härligt! :D Redan efter några veckor tycker jag att mina ben har börjat svara jättebra på upplägget, så nu väntar jag spänt på hur utvecklingen fortsätter! :D
 

Benpass!

Idag var det dags för den andra varianten utav benpass - med mer isolerade övningar!
 
Gick igenom både framsida, insida, utsida & baksida lår, rumpa och vader ordentligt och avslutade sedan med en större övning (benpress)! 3 nya personbästa (högsta vikter på helt set, jag maxar aldrig med en ynka repetition) idag, vilket gjorde passet till en riktig jäkla höjdpunkt på dagen! :D Jag kände mig stark, fylld utav energi och hade massor utav jävlaranamma i bakfickan! Jag tog i så jag frustade och gjorde världens fulaste miner, men det rör mig inte i ryggen. Klarar man av att stå och vara snygg på gymmet - då tar man inte i tillräckligt ;) 
 
Nä, dagens benpass är jag löjligt nöjd med! Nu blir det vilodag imorgon, sen tar vi nya tag på måndag igen! :D
 

Det är så himla kul!

Just nu är jag inne i en period där allting går så himla bra, träningsmässigt!!! :D
 
Jag utvecklas snabbt, jag har motivation så det räcker och blir över, mina träningspass börjar bli grymt bra och strukturerade och jag har jäkligt kul under tiden! Jag tar personbästa efter personbästa och jag känner mig hela tiden starkare och piggare! Jag vet att många är negativa till den livsstilen jag lever och tycker att det är för mycket, men om ni vara visste vilket självförtroende och välmående detta ger mig! Jag har alltid varit osäker över min kropp, men ju mer jag tränat - desto mer har jag börjat älska mitt utseende och nu kan jag faktiskt för första gången i mitt liv se mig i spegeln och känna mig riktigt nöjd! JAG har åstadkommit denna förändring och jag trivs något enormt med hur min kropp formats! :D Dock är jag inte riktigt färdig ännu! ;)
 
Jag önskar jag kunde smitta av mig lite av min glädje till er därute, för när man tycker att det är kul - då går det också oftast jäkligt bra! 
 

Mage/axlar

Idag körde jag och frugan ett lite snabbt pass på ca en timme direkt när jag slutade jobba!
 
Tunga, effektiva mag- och axelövningar som lyckades göra mig ordentligt slut! Ibland är det skönt att kunna vara effektiv, men jag har blivit lite tidsfixerad och får för mig att jag inte fått mycket uträttat när jag går från gymmet efter ett kort pass. Hoppas på att jag får bevisat under morgondagen att jag har fel ;)
 
Det blir lite mindre kondition på schemat nu då jag nog förbränner en hel del under dagarna i och med att jag promenerar till och från jobbet samt är uppe och springer hela dagarna när jag är där. Ganska skönt att kunna lägga lite extra tid till styrkan, det får man aldrig för mycket utav ;)

Kondition - Intervallpass!

Idag var det dags att göra något jag bävat för sedan jag kom tillbaka och fick börja träna igen - ett rent konditionspass baserat på intervaller! Jag är inte ett fan av kondition, det ska jag faktiskt erkänna, för jag är lite smålat innerst inne och tycker att det är långtråkigt och jobbigt!
 
Men, vill man så kan man och idag kunde jag verkligen! Körde 45 minuter riktigt intensiva intervaller uppdelat på crosstrainer och cykel. Lyckades pusha mig själv bra och ista intervallerna klämde jag verkligen ur det där lilla sista jag hade i mig - skönt!!! Svetten forsade när jag gick därifrån, benen var skakiga och jag var fruktansvärt nöjd! :D
 
Lyckades även pusha Mange (min karl) till att intervallträna ordentligt han också. Kan lova att han fick svettas rejält ;)
 
 

Ny adress - Lite enklare!

Numera hittar ni bloggen på Traning.Lindabjorka.se! :) Glöm inte att ändra på bloglovin! ;)
 
 
Follow on Bloglovin
 
 
 
 
Psst! Upptäcker ni några buggar/problem får ni gärna nämna det i en kommentar! :)

Ostrukturerat upplägg!

Jag gillar inte när jag får för mig att köra ett "jagtardetsomdetkommer"-pass och det slutar med att jag bara slöar, slarvar och håller mig i min comfort zone!!!
 
Då jag fortfarande är påväg tillbaka efter uppehållet så tyckte jag att det kunde vara bra att "lekträna" lite, och ta mitt armpass lite som det kom. Dock slutade det med att jag var ofokuserad och tröttade ut mig redan i de två första övningarna. Passet var nästan pinsamt teknikmässigt, men jag är ordentligt slut i armarna så jag antar att jag får se det som en vinst iallafall!!
 
Imorgon blir det lite mer jävlaranamma och lite mindre känna efter!
 
 

Grymt benpass!!!

Idag är jag riktigt, riktigt nöjd - åtrigen - med vad jag presterade på gymmet!
 
Det var benpass på schemat (med efterföljande vilodag imorgon) och jag som var trött och morgonseg på vägen dit, samt glömde mitt pwo hemma, trodde att jag skulle få det jobbigt. Jobbigt, det var det, men absolut inte på det dåliga viset! Snarare jobbigt för att jag tog ut mig till max! detta var återigen mitt pass med enbart stora övningar, som jag ännu håller på att slipa på. Jag la idag in två nya övningar: frontböj och marklyft! Båda två flöt på riktigt bra faktiskt och jag hade bra kontakt genom hela övningarna! Det brände på rejält. Eftersom jag var ny på dessa övningarna så tog jag dem först, vilket innebar att jag var riktigt slut i benen redan efter dem (körde igenom dem på ganska många set)! Vidare kom jag i alla fall och när det sedan var dags för sista övningen för dagen, bulgariska utfall med kettlebells, var tröttheten hemsk!!! Fy vad jag skakade i benen! Men åh vilken känsla det var när man tröck sig igenom dedär sista repetitionerna! Lycka!!!
Ja, vi har det lite stökigt hemma just nu - vi lägger nya golv i klädkammaren, så allt har fått flytta in i sovrummet just nu ;)
 

Nu ska jag ta igen mig en stund, sen ska jag åka och golfa! ;)
 
 

Axlar/Mage & Intervaller!

Igår hade jag vilodag, i alla fall från gymmet! Dock ska jag tillägga att jag inte är speciellt inaktiv under mina vilodagar, utan ränner runt som om jag hade eld i baken ändå. Promenerade både till sjukhuset och till&från jobbet, vilket gjorde att jag samlade ihop till ca 1,5 timmes promenerande! Sen sitter man ju inte direkt på rumpan under dagen där heller!
 
Idag promenerade jag till gymmet direkt efter jobbet. Där körde jag axlar/mage, tung styrka. Det var superskönt att få ta i lite och jag tog återigen nytt personbästa i en övning! :D Denna gång var det i axelpress! Det går bra nu ;) 
 
Efter detta körde jag intervaller på cykel, vilket verkligen tog musten ur mig. Sista två rycken var riktigt, riktigt jobbiga och jag hade mjölksyrekänningar som hette duga! Men det gick ändå och jäklar vad nöjd jag är med det!!! :D
 
Ja, dethär är ju inte min axel direkt - snarare min arm... Men jag kände att jag behövde fylla ut med en bild här ;)

före-efter, 3 månader

Tänkte se om vi ser någon skillnad?
 
Den vänstra bilden är för ca 3 månader sedan, den andra är från i förrgår!
Är det bara jag, eller har det hänt lite? :)

Det är väl på gång!

Axeln alltså... ;)
 
 

Tålamod är nyckeln, som jag för tillfället tycks ha tappat bort!

Idag blev det en löparrunda ute i kvällssolen! Jäkligt härligt löparväder faktiskt: svalt, frisk luft och härligt solsken!
 
Idag gick det faktiskt mycket, mycket bättr eän tidigare försök och jag kunde hålla igång i 30 minuter utan magont. Denna gången var det istället slutet på min utplanerade rutt som stoppade mig. Orken sitter ju inte lika bra som den gjorde innan jag blev sjuk, men det är ju inte så konstigt det. Jag vet ju att det tar tid att komma tillbaka till sin rytm, sitt tempo och sin ork och att man måste ha lite tålamod. Dock ska gudarna veta att det absolut inte är min starka sida! Fy vad jag blir otålig!
 
Känner mig mycket tyngre i steget än tidigare, men det hör nog ihop med att jag inte har samma flås. Körde lite trappor och la även in några intervaller på slutet för att jobba upp pulsen lite extra! Hoppas på att kunna jobba mig tillbaka hyffsat snabbt till formen jag var i, men jag måste acceptera att det kan ta lite tid - annars kommer jag att förstöra mer för mig själv än vad jag gör nytta!
 

Här finner jag min inspiration!

För min del är det superviktigt att ha inspiration för att kunna motivera mig till att sätta upp nya mål och kämpa mig fram till dem!  
 
Jag har två personer som verkligen gör mig supertaggad och som även är ödmjuka och hjälper till/svarar på frågor/peppar när det behövs! 
 
Michaela, som jag tycker är så otroligt vacker! Henne hittar ni HÄR
Och Mikael, han är inte pjåkig han heller! Honom hittar ni HÄR :)Glädjepass!

Det är såhär träning ska kännas - fruktansvärt kul!!!
 
Jag var så himla lycklig över att få komma tillbaka till gymmet idag, att jag till och med tyckte det var roligt att köra chins och pullups! ;) Kroppen var med mig till 100% under passet och det var en fröjd att lyfta vikter. Jag tog till och med nytt personbästa i två övningar, vilket gjorde mig lite smått förvånad! Man bygger i vila, brukar man ju säga - och det kanske jag har gjort nu då ;) Dock känns det som att formen gått tillbaka lite, men det behöver ju inte betyda att jag har mindre muskler!
 
 
 

It's contagious!


"Har" man inte tid - då tar man sig tid!

Jag kämpar vidare med min igångsättning! 
 
Dock har mina dagar varit ganska trånga tidsmässigt och det har inte funnits tid för några gymbesök än så länge, tråkigt nog! Istället har jag fått klämma in träning där jag kan! I Fredags powerwalkade jag till jobbet och sprang på vägen hem, i ösregnet. Magen bråkade en del så jag fick ta avbrott med raskt promenerande, men jag höll desto högre tempo när jag väl kunde springa varpå jag blev riktigt trött och svettig ändå! 
 
Igår vilade jag kroppen och idag kommer planen att se ut som fredagens då jag jobbar eftermiddag! Imorgon, då ska jag besöka gymmet! :D
 
Det har varit lite tyst här på sistone, hur går det för er? :)

Igångsättning, dag 2!

Idag blev det inte ett fullt lika njutningsfullt träningsförsök som gårdagen bjöd på!
 
Det startade bra - benen och rumpan fick arbeta på hästryggen då jag och Sanna körde lite hoppning idag, men när jag sedan skulle ut och springa efter det så gick det inte fullt lika bra. Starten var kanon, jag var lätt i benen och orkade hålla ett bra tempo, men efter ca 15 minuter så sa magen ifrån helt och hållet. Jäklar vad ont jag fick! Det var som om någon tog tag runt mina organ och kramade åt dem. Fick sätta mig på huk i några minuter för att försöka bli av med smärtan, som dämpades lite men följde med mig under resten av promenerandet/joggandet (som det fick resultera i då jag av denna anledning inte kunde springa alltför långt utan uppehåll).
 
Det får väl i alla fall duga för nu gissar jag på... Lite besviken är jag dock!
 

Kickar igång lite försiktigt!

Nu är det äntligen dags att komma igång med träningen igen! :D Det känns så himla härligt!
 
Trots att jag lyckats få lite distans till form-hetsen och numera är extra försiktig vad det gäller sjukdomskänsla så har jag saknat träningen något enormt. Det är en del utav mig som jag inte kan, eller för den delen vill, skiljas ifrån! Nu är jag på gång igen, några pannor lättare efter sjukdomen, men med massor utav ny motivation och energi! 
 
Får dock lägga band på mig själv i början så att jag inte chockar kroppen efter 2 veckors hel-vila! Detta tycker jag att jag gjorde bra idag, då jag för första gången på länge drog på mig träningskläderna och powerwalkade.Det blev lagom svettigt, vilket fick duga för dag ett! Förstå att man som träningsfreak är alldeles svältfödd när man blir helt euforisk av en sådan liten ansträngning! 
 
Efter detta var jag ute och red/promenerade en sväng, vilket även det gjorde sitt. Nu är jag härligt tröttt och ganska nöjd med dagen :) Imorgon, då blir det till att besöka gymmet!!! :D

Nära ögat!

Idag tänkte jag låta stressen ta överhanden och vara dumdristig nog att gå ut och springa trots att min antibiotikakur inte är avslutad och jag påbörjar min kortisonbehandling först imorgon!
 
Tur för min egen del så kom jag på mig själv när jag klev ur sängen och rädslan för att bli värre tog överhanden. Det känns skönt nu i efterhand att veta att den faktiskt gjorde det, för det tyder ju på att jag trots allt klarar av att prioritera rätt! På onsdag däremot, då är det dags! :)

Räknas detta?

Räknas detta som träning? ;) Jag blev i alla fall rejält svettig och har haft en alldeles toppenbra morgon! Utmärkt sätt att få komma ut och i friska luften när man inte är helt hundra i kroppen! :D
 

Det blir lite längre än väntat!

Det ser ut som att jag kommer att få vara borta från träningen lite längre än jag först hade väntat mig. Detta för att ju även står på antibiotika pga en infektion och då inte kan träna. Ska dock försöka skriva lite här! På sistone har jag varit alldeles för nere för att hitta drivet i mig att kunna motivera andr anär jag själv är så bitter över att jag måste sitta på ändan och vila, men det kommer! Håller i alla fall på och styr upp så att ni ska få en ordentlig genomgång gällande kosttillskott! :)
 

RSS 2.0