Klenis!

Måndag och dags för ett benpass!
 
Slängde i mig frukost och begav mig på egen hand iväg till gymmet, supertaggad och redo att kötta ben! Var pigg och glad, hade en ny spellista på telefonen med massor av peppande musik och tyckte faktiskt inte att det gjorde något att träna själv. Passet började bra. Många set knäböj med varierande vikter, inget knäont och framsteg vad gäller djupet på böjarna. Efter det kan man säga att det sket sig lite! Skulle ge mig på raka marklyft på ett ben, men jag orkade inte hålla stången länge nog för att bli trött i röven! Usch vad frustrerande! Där har vi nackdelen med hjälpmedel! Utan dragremmar får jag inte till det, då jag inte har någon greppstyrka! Kan inte använda mina remmar nu pga min nya tatuering (ja, jo... jag börjar inse att man helt enkelt blir ganska hindrat ett tag av detta beslut), varpå jag till slut tappar stången. Skit! Fick helt enkelt ge upp efter en stund, tjura lite och tänka om!
 
Istället fick det bli ett pass med lite mer finlir. Alltså lite mer isolerade övningar, istället för de större. Rumpdrag i cable, abduction och adduction och benspark var några utav dem. Bler trött som tusan i alla fall, så jag antar att jag får känna mig rätt glad ändå!
 
Slänger in en gammal bild på rumpdrag i cable!
 

Snabbt söndagspass!

Det blev ett snabbt genomfört pass på kvällskvisten tillsammans med frugan!
 
Bröst & triceps fick sig en ganska intensiv omgång, och jag är jäkligt nöjd med passet i stort. Tog nytt personbästa i bänkpress, med lite peppning från frugan! Visserligen ligger efter mitt PB på 45 kilo (på ett set, ej 1RM), men då jag inte haft några direkt stora ambitioner tidigare med att lyfta tungt på bröstfronten så känns det ändå som ett framsteg! Både supersetade och dropsetade på triceps för att ta mig igenom den delen av passet med krampkänningar - och det lyckades jag med! Mina muskler kändes som två stora bollar på baksidan av armarna när jag var klar, och det spände något enormt! 
 
En sista magövning fick avsluta passet, bara för att jag missade det igår. Hade egentligen inte mycket till ork över, men skam den som ger sig!!!

En lördag med träningstema!

Igår inledde jag dagen med att stå på Hälsomässan bland alla träningsglada besökare! Riktigt kul att se så många hälsointresserade människor samlas på ett och samma ställe! Tog mig själv runt en sväng efter att mitt pass var färdigt, men fick inte med mig något nytt hem då det inte fanns mycket i köpväg där. Mestadels var det gym som ville värva nya medlemmar.
 
Åkte efter detta hem, laddade upp och sedan vidare till gymmet tillsammans med ett glatt litet gäng! Axelpass stod på schemat, och i vanlig ordning "råkade" jag slarva bort magträningen och får ta den idag istället. Den hinns liksom inte riktigt med under mina axelpass längre, då jag vill lägga så mycket fokus på båda delarna. Antar att jag härmed får konstatera att mina axel/mage-pass har blivit uppdelade, bara att jag inte riktigt sagt det rakt ut till mig själv. 
 
Hur som helst så gick det helt okej, och jag slängde snabbt ihop ett litet upplägg med få övningar och många set. Lite skön lördagsträning, helt enkelt!
 
Så stolt över min lilla skitunge Alex ;)
 

Kom och prata träning med mig!

Kom på att jag helt glömt att berätta för er att ni imorgon kan komma och få träningstips och ställa frågor på Hälsomässan i Norrköping! Jag kommer att finnas i Friskis monter, som ni kommer att se direkt när ni kommer in på mässan! 
 
Inträdet kostar 40 kr, och jag blir jätteglad om ni kommer förbi och säger hej och pratar träning med mig! 
 
Varmt välkomna! :)
 
 

Fredagsben med rosa laget!

Äntligen var det dags för lite svett och stånkande! Idag tillsammans med riktigt mysigt sällskap i form av mina två favoritdamer från klassen! 
 
Benpass var det dags för, och det var som vanligt roligt! I och med att vi var tre damer blev det mycket kackel och lång vila mellan seten, men å andra sidan var vi där ganska länge varpå vi fick med det vi skulle ändå! Fick tänka efter lite vad jag körde för övningar idag då jag inte kan ha dragremmar eller lägga emot min nygaddade underarm (bakterier!!), men som tur var så gick det som smort att böja idag, och jag kunde lassa på i alla fall 60 kg på fri stång när jag squatade! Skönt! Det börjar kännas som att jag är på väg tillbaka till min forna nivå! Snart så! Utöver knäböj med fri stång blev det även smala böj och sumoböj i smithen, några utfall i TRX samt med vikter på golvet, böj i abductormaskinen och sist enbenspress i benpressmaskinen! Det stasade gött i baken när man var klar! 
 

Nytt linne på - lite roligare att gå till gymmet då!
Bygger en mumsig stjärt - tydligen ;) Alla såg vi likadana ut idag! Helt oplanerat, faktiskt!
 

Abstinens!

Igår VAR jag i alla fall på gymmet! Bara det gjorde mig på ganska fint humör, även om det inte blev mycket träning för min egen del! 
 
Hade instruktion först med en av mina klasskompisar och hennes vän som bokat mig, vilket var riktigt roligt. Jag är nog inte riktigt normal, men jag blir alltid lite extra nervös och vill göra extra bra ifrån mig när det är någon jag känner som bokat mig. Hur som helst så lät det som hon var nöjd, så då är jag det också ;)!
 
Under min tillgängligtimme på gymmet var det inte alltför mycket att göra, så jag körde några lätta axelövningar bara för att få känna att jag tränade lite i alla fall! Allt är bättre än inget i dethär läget kan jag tycka! Jag har ju egentligen grönt ljus på att träna sedan igår, men har så svårt att få till något ordentligt i träningsväg när jag jobbat, så idag får det första passet sedan i måndags bli av - och det ska bli ett grisigt sådant!!!
 
 

Mini-shopping

Idag var jag och Magnus inne på Proteinexperten en sväng och småshoppade lite! :D Och när jag kom hem ringde det på dörren och ett nytt, neonrosa träningslinne dök upp med postgubben! Tycker alltid att man får en liten extra skjuts med träningsglädjen när man har nya prylar! Men det kanske bara är jag som är pryltokig! Synd är det väl då att jag ska behöva vänta HELA två dagar innan jag får inviga något utav det, då jag är nytatuerad och har fått aja-baja på att träna innan torsdag! 
 
 

Roligt med framsteg!!

Nu förstår jag verkligen ingenting - hur kan det ha varit en vecka sedan jag kikade in och skrev ett inlägg när det känns som om det var två dagar sedan?! Usch då dåligt av mig! 
 
Träningen har som tur var flutit på bra, och jag har lyckats klämma in massor utav nyheter på flera håll! Roligast av allt är väl att ryggpassen har börjat gå framåt ordentligt. Provade att lägga in viktade chins på schemat för första gången i förra veckan, vilket gick förvånansvärt bra! Idag testade jag det igen, och orkade inte riktigt lika mycket som sist - men visst fan tog jag mig upp några gånger! Det känns riktigt starkt, med tanke på att jag vid nyår inte klarade av att göra en enda då huvudet hade satt spärr för det hela! Filmade även övningen idag för att kolla tekniken, och såg både på de viktade och vanliga chinsen att jag har lite dumheter för mig när det börjar bli tungt - jag börjar nämligen dra snett! vänsteraxeln åker upp ordentligt under de sista tunga seten, så den måste jag jobba med att trycka ner framöver!
 
 
Det är faktiskt ett tips jag skulle vilja ge er! Be någon att filma när ni gör övningar! Ni behöver aldrig visa någon annan om ni inte vill, men det är jättenyttigt att se sig själv! Vi blev filmade flera gånger under min tränarutbildning, och man kunde då upptäcka eventuella missar som man gör - som man inte ser i spegeln! Testa så får ni se, jag tycker att man blir mer medveten om hur man rör sig och kan därmed slipa på sin teknik tills den sitter perfekt!
 
Någon som även var roligt var att jag under dagen upptäckte hur mycket starkare jag blivit i roddövningarna - utan att jag ens märkt det själv! Körd enarmsrodd för första gången på länge idag, och det gick riktigt lätt på de vikterna som jag förut tyckt varit ganska tunga! Framsteg är så himla stärkande för självförtroendet! :D
 
Här har ni en annan "nyhet"! Övningen i sig är väl inte ny, men med detta handtag blir den lite bättre än vanligt ;) Testa så får ni känna skillnaden! 
 

Uppvilad och redo för nya tag!

Igår var min kropp så trött att jag knappt orkade vara vaken, varpå det av förklarliga skäl fick bli en vilodag. 
 
Jag gillar egentligen inte hur min träning har sett ut de senaste veckorna. Det känns inte riktigt som om jag gör det till 100%. Många pass blir genomstressade pga tidsbrist, och det har blivit så att man åker dit bara för att hinna få det gjort. Sista dagarna har även blivit sådär varannan-dagträning, då jag vilade både torsdag, lördag och måndag. Det känns verkligen inte roligt, man kommer ju aldrig igång riktigt! Jag vill ju komma framåt, och det gör jag ju tyvärr inte i den takten det går nu. Snarare känns det som om jag tappat både muskler och styrka under den sista tiden, och det gör mig riktigt frustrerad. 
 
Detta kan ju grunda sig i att jag verkligen ätit skit sista veckorna. Har spenderat långa dagar i skolan, och då jag vägrar matlådor så har det blivit mycket utemat. Jag försöker väl alltosm oftast välja de bra alternativen, men så har det inte blivit alla dagar och jag gillar inte heller att man inte har 100% koll på vad det är i maten när man handlar ute. Detta märks på kroppen. Både genom att min sjuka mage återigen gör sig påmind och genom att jag inte orkar lika mycket som jag bör. Skärpning på matfronten alltså! Man mår inte bättre än hur man behandlar sin kropp!
 
Idag var jag i alla fall taggad på träning, och körde ett förmiddagspass med bröst/triceps då jag har egenpluggdag hemma idag. Hantelpress, enarmspress i cable, flyes i cable, pushdowns med rep, dips (oviktade & viktade), puschdowns med stång (tunga set + dropset), smala bänkpressar och viktade bänkdips fick bli övningarna för dagen! En hel drös sådana blev det, men jag var riktigt taggad på att köra slut på mig själv, och det lyckades jag därmed bra med! 
 
 
Pushdowns. Bild från google
 
 
 

Svettigt söndagspass!

Idag har jag gått och varit lite småseg under dagen, och var därför rädd att kvällens benpass skulle följa samma mönster och gå på halvfart. Var lite frusen och dan på vägen dit, och förberedde mig på en rejäl mental kamp!
 
Så fort jag mötte upp mitt träningssälskap, Fia som var pigg och på hugget, så förändrades allt! PAsset blev precis tvärtemot var jag innan föreställt mig - det blev riktigt grisigt! Upplägget var följande (efter uppvärmning):
  • Squats - set med ökande vikter, som uppvärmning för nästa övning
  • Squat-trappa - Har förklarat hur denna fungerar i ett tidigare inlägg, men nu var det längesedan. Det går till såhär: börja på 5 repetitioner på ganska tung vikt, ca 80% av ditt 1RM. På den 5:e repetitionen låser man nästan längst ner och står i jägarvila , räknar till 5, släpper ner i bottenläge och sedan upp, kör samma vända igen fast med 4 rep (jägarvila på 4:e - alltså alltid på den sista repetitionen), sen 3 - 2- och till sist en statisk repetition och bara hålla ut såpass det går. Suger något frukatnsvärt i benen vill jag lova!
  • Utfallsgång - 3 varv på löparbanan med lite vila emellan. Jag fick kämpa rejält då jag tyckte mig orka traska omkring med en 15-kiloshantel i varje näve och hade riktigt jobbigt med balansen när orken började sina!
  • Rumplyft med boll i ländryggsställningen - 3 set med tyngsta bollen. Aktiv vila mellan seten - squathopp
  • Benspark i maskin - bromsträning med flex, 3 set
  • Raka marklyft - 3 12-set på 60 kg och sedan ett dropset med 60-40 kg
  • Enbenspress i maskin - Vi kör en liten finess på denna, ligger lite snett för att få vinkel uppåt/utåt. Lätt belastning och så håller den andra emot en stund i bottenläget så man får pressa på ordentligt och släpper sedan på så man får sträcka ut. Riktig krampvarning på denna!
Så såg det hela ut, och det var riktigt roligt! "Fryser du fortfarande Linda?" frågade Fia när vi nästan var klara.. Ni kan väl gissa vad svaret på den frågan blev hehe ;)
 
 
Trött, seg och frusen innan - men det blev det snabbt ändring på!
 
 

Intensiv vecka!

Veckan har passerat i en rasande fart, och jag har knappt sett mitt hem under de senaste dagarna! Dock gör det inte mig alldeles för mycket då jag gillar fart och fläkt! 
 
Träningen har gått riktigt bra de senaste dagarna, kanske beror det på att jag blivit riktigt peppad av mitt sällskap jag haft under mina senaste två pass?! Har tränat tillsammans med en utav mina klasskamrater, Victoria, som i förväg varnade mig om att hon kanske inte var så stark - jo tjena, säger jag i efterhand! Damen var stark som en oxe och har en sån härlig träningsglädje! Det fick mig att känna att jag som lite mer rutinerad gymmare behövde step up my game lite! Sånt driver mig framåt något otroligt, personer man blir imponerad av alltså! 
 
Onsdagen bjöd på ett ryggpass för vår del och fredagen blev ett axlar/mage-pass! I torsdags var det jobba på gymmet som gällde, och även det visade sig bli riktigt lyckat! 
 
Idag vilar jag faktiskt, då jag var på kalas igår och drack alkohol. Är mycket noga med den biten, och det spelar ingen roll om jag känner mig pigg som en lärka dagen efter de få gånger jag faktiskt dricker - det är nolltolerans för min del att träna då! Man tränar ju för att bygga upp sin kropp och må bra, då får man helt enkelt inse att det blir en uppoffring att dricka. Det är dels därför jag så sällan gör det, och dels för att jag inte riktigt känner ett behov utav det. 
 
Däremot har jag aktiverat mig på annat vis idag - ridning! Kan ju dock erkänna att jag blev alldeles genomsvett efter min stund på hästryggen, haha! Fy så dåligt med ork man har när det kommer till aktiviteter man inte längre är van vid! 

Veckostarten!

Två dagar av den nya veckan är förbi, och så även veckans två första pass - som båda blev tillsammans med klasskamrater!

I måndags tog jag med mig min C-uppsatskompanjon Sanna, som ville få en snygg rumpa men till en början vägrade alla övningar som tränade den ;) efter att min uppfinningsrikedom tagit slut fick jag gå över till plan B och göra det jag gör bäst - tjata! Till slut blev det ordentlig fart på damen och vi fick till ett riktigt bra benpass som både hon och jag var ruggigt möra efter! 

Gårdagen blev inte riktigt lika lyckad dock. Tog mig vatten över huvudet och hade med mig 3 klasskamrater med olika förhoppningar på passets innehåll och jag blev alldeles vilsen! Ville finnas där för dem alla och umgås/träna men kände inte riktigt att jag räckte till, vilket gav mig jättedåligt samvete. Min egen träning blev, troligtvis av mitt röriga huvud, lite åsidosatt och halvdan och jag var inte jättenöjd med något när jag åkte hemåt. 

Nya tag får det minsann bli idag, när jag har EN träningskamrat med mig och en plan för dagen!! Det är bara att skaka av sig gårdagen och komma igen!

Bulkspökena kommer tidigt i år!

... faktum är att jag knappt hunnit komma igång med att äta på mig innan jag börjar komma på andra tankar.
 
Så fort jag började släppa på lite mer energirik mat (mestadels i form av kolhydrater) så sa det bara "poff" så känner jag mig i princip som ett fluffigt vandrande moln. Visst, på semestern i Grekland blev det lite väl mycket av det goda, men inte såpass att det gör någon skillnad i längden. Det tog ungefär en vecka innan magrutorna började gömma sig, och nu ser jag dem nästintill bara när jag spänner magen.Inte en jätteboost för självförtroendet. 
 
Sen får man ju se till syftet med det hela. Jag vill ju äta mer för att vara säker på att jag har energi nog till att tillgodogöra mig min träning till 100%. Sen kanske man får trixa lite innan man hittar en bra balans. Dock hade jag ett samtal med en läkare påväg hem från min tränarutbildning i höstas, som sa att den procentuella fördelen som en bulk/deff ger gentemot en regelbundet bra kosthållning är inte är speciellt stor, utan att han snarare tyckte att det lät som en jäkligt jobbig livsstil. Ja, ni. Detta tåls att fundera lite på! Vet inte om jag känner så många tjejer som faktiskt brukar gå in för att bulka och accepterar lite extrafluff under en viss period? Eller som ens förstår dess innebörd? (Nu gör jag ju det förvisso inte alltför strikt, så vi kallar det "bulk" då) Annars är väl säkerligen den allmäna uppfattningen snart att jag börjar lägga på mig ;) 
 
Bild från gårdagens kalas! Ni ser ju på min arm vart det hela börjar ta vägen ;) Eller så är det i mitt huvud.. eller så är det kameran.. Eller så är detta spånandet helt onödigt och jag helt enkelt bara bör köra på som jag gör och gjort! 
 
 

Lite att ta igen!

.... i vanlig ordning då! Eftersom jag leker miss upptagen om dagarna och inte orkar slå på datorn, och inte heller nöjer mig med att knappra in ett inlägg från mobilen så får det istället stå tomt här stundtals. Fy skäms! 
 
Tur är väl det att jag fortfarande tycker mig ha tid för min träning, för den vill jag minsann inte vara utan! Bara bra upplevelser på den fronten har jag i alla fall haft sedan sist, och så får det gärna fortsätta! Det är ju ändå som roligast när det flyter på riktigt bra! 
 
I torsdags jobbade jag ju på gymmet, och inledde mitt pass med ett riktigt roligt individuellt träningspass! Det är såklart alltid roligt att möta nya människor, men liiiite extra då man riktigt känner hur träningsglädjen sprudlar i dem! Man blir liksom lite extra peppad själv då på att ge dessa personer ett riktigt grymt upplägg och därmed bra förutsättningar för att lyckas med det de vill uppnå! Det gör något med den egna motivationen också har jag märkt - glädje smittar helt enkelt! 
 
I fredags blev det benträning med två fina flickor från min klass! De hann inte stanna alltför länge, men jag hoppas jag hann föra vidare ett och annat nyttigt i alla fall! Lagom tills de begav sig iväg strålade jag samman med min svåger, som besökte stan för lite träning. Ombytta roller blev det då, och hans metoder gav mig värre träningsvärk än vanligt. Jag får ju å andra sidan nästintill alltid träningsvärk efter benpass nu, då jag äntligen börjar kunna trycka på lite igen efter min knäskada. Jag skyndar långsamt, men ser hela tiden till att ta mig framåt! 
 
Igår hann jag och frugan med ett axelpass på morgonen, innan vi åkte till Nyköping för att fira min pappas 50-årsdag. Inledde passet med militärpressar, och kunde för första gången på länge komma upp i lite tyngre vikter på den övningen. I övrigt ser passet fortfarande ut som vanligt, och jag måste bannemig ta tag i detdär upplägget snart så att det händer lite nytt! Dock ska jag lägga om mitt schema till en början och jobba med periodisering av repetitionerna, så jag kanske kan avvakta med övningsbyte tills jag ser vad det ger mig! 
 
Gammal bild, men rätt övning i alla fall!
 
Brukar ni variera era scheman? Eller blir det samma övningar/blandade övningar varje pass? :) 

2 pass igen!

... och båda tillsammans med frugan, som jag försöker sparka igång motivationen på!
 
Det första blev av i måndags, då vi körde bröst/triceps. Energinivån var lite sisådär på båda, men vi puttade varandra igenom passet och jag gick hem med ordentligt bortdomnade triceps efter mitt avslutande dropset! Brukar faktiskt ofta avsluta med ett dropset, just för att man verkligen går hem med dendär slutkörda känslan och känner att man verkligen kramat ur den sista energin som finns.
 
För er som inte vet vad ett dropset är så ska jag försöka förklara, och tar mitt tricepsdropset (puschdowns) som exempel:
(Du ska alltså köra ett set där du går stegvis från tung vikt ner till lätt)
Jag börjar exempelvis på 49 kg. På den vikten kör jag så många reps jag bara orkar, och när jag inte klarar av en till på den så flyttar jag upp pinnen ett hack och kör på vikten under (alltså ett hack lättare). Samma princip där - när jag inte orkar fler repetitioner sänker jag vikten och kör så många jag orkar där, och sedan fortsätter jag så ända tills jag står och vevar på 9 kilo och smågråter lite för att det bränner som tusen eldar i musklerna ;) Riktigt kul sätt att pusha sig själv på! 
 
Efter en välbehövlig vilodag i tisdags var det igår dags för ryggträning - och jag var både pigg och peppad! Chins och 3 sorters rodd samt ländryggslyft fick utgöra passet, som blev grisigt tungt! Mange, som ju haft ont mellan skulderbladen ett tag, kunde köra på riktigt bra och utklassade helt plötsligt mig i allt - vilket fick även mig att kliva upp en nivå! Här har ni en med riktig vinnarskalle! Avslutade gjorde vi med lite biceps, men det går ju alltid så tungt efter ryggövningarna. Har ju inte direkt något superfokus på biceps, och brukar knappt träna dem alls, men funderar ändå på att stuva om mitt upplägg lite så att jag faktiskt orkar träna dem. Kanske blir det till att återgå till Rygg/bröst & armpass istället. Jag ska suga på den karamellen ett tag så får vi se om jag testkör det sen! Nackdelen med det är jag att man får svårt att lägga upp träningsveckan utan att något pass inverkar på ett annat, i och med att man kommer åt både triceps & biceps under bröst/ryggdagen, och därmed inte "kan" köra dem varken dagen innan eller efter. Då jag helst inte kör axlar dagen innan eller efter ryggpass så ser man ju att det hela kan bli lite problematiskt! 
 
 
 
Inveg mina nyinköpita brallor igår - och jag älskar dem såklart! De är tunna och sköna att träna i, och så är de fina också såklart!
 
 

Nya brallor (igen)

På med nya snyggisbyxorna! Nu är det RYGGdags!!! :D


Oh my quads!

Hallå i stugan!
 
Här har det varit radiotystnad under några dagar, med förklaringen att jag mått ganska dåligt sedan jag kom hem från min utlandsvistelse. Är totalt orkeslös och yr i huvudet, och vill i princip bara sova dygnet runt. Hoppas väl på att detta ska gå över snart, så att man kan börja känna sig lite mer peppad på livet och allt vad det innebär igen!
 
Har dock både hunnit instruera och träna sedan jag skrev senast! Ett axelpass som hette duga och ett benpass med bra tryck i har jag minsann fått ihop - lite konstigt med tanke på hur trött jag går omkring och är utanför gymmet! Axelpasset innehöll inget nytt för denna gång, då jag inte vill ge mig på mitt nya upplögg förrän jag känner mig pigg och taggad nog för att kunna göra det till 100%. 
 
Lite suddiga instagrambilder! Skulle för övrigt köpa nytt BCAA, hade bråttom, trodde allt i samma hyla var BCAA, grabbade en burk som säljaren prisade och som hade god smak - upptäckte senare under dagen att det var EAA. Jaja, jag får väl helt enkelt prova det denna gång då ;) Smaken var underbar i alla fall!
 
Benpasset innehöll väl å andra sidan inte mycket nytt heller övningsmässigt, men såg annorlunda ut i upplägged vad det gällde repetitioner, antal set och vikter. 
 
Övningarna var följande
 
- Sumosquat med fri stång (ökande vikter) - 4 set (varav det första med enbart stången) 22-22-20-15 (reps)
- Knäböj i smith med 90 gradersvinkel på benen (ökande vikter) - 3 set 20-15-10
- Donkeykicks i smith (ökande vikter) - 3 set/ben 10-10-8
- Benspark i maskin - 2 set bromsträning 15-15
- Raka marklyft 40 kg (det enda jag minns den exakta vikten på, haha!) - 2 set 20-15
 
Just de raka marklyften har ja utvecklats enormt i nu när jag fått läggaom benträningen efter nyåret. Både vad gäller teknik, flexibilitet och styrka! Jag minns att jag förr tyckte det var tungt att köra 40 kg, och att det var mitt kort-set när jag körde pyramider på dem då, medans samma vikt nu är mitt startläge och min vikt för högreps! Riktigt kul när man märker framsteg! 
 
Resultatet av gårdagens benpass då? Som rubriken lyder: OH MY QUADS! Mina framsida lår värker något otroligt av träningsvärk idag och jag går som om mina ben vore två träklubbor! I love it!
 
Mina kompressionstights är alltid på under benpassen! De hjälper blodcirkulationen i benen och ska på så vis öka prestation och återhämtning! Dyra som tusan - men jag är supernöjd! Både snygga och praktiska! Jag använder alltid stödstrumpor (kompressionsstrumpor) när jag jobbar och går mycket, så jag vet vilken skillnad det gör!
 

RSS 2.0