Vilken lycka!

Trots att jag är i chock över hur lite fritid man får över när man jobbar så flyter träningen på riktigt bra nu! 
 
Sen tror jag förvisso att det förstnämnda är en sak jag kommer att vänja mig och anpassa mig till vartefter, men just nu känns det riktigt pussligt ibland att få ihop dagarna så att jag hinner med det jag vill. Träningen har jag dock valt att prioritera, men det för ju med sig att jag inte hinner göra mycket annat om dagarna heller. Tur är väl det då, att jag har världens bästa sällskap på gymmet OCH på jobbet, varpå jag slipper känna mig avskärmad för den sakens skull! 
 
I helgen slog jag till med två vilodagar på raken, efter ett benpass som signalerade om att kroppen var trött och grinig, samt att jag faktiskt var ute och testade på kroglivet för första gången på mycket länge. Har dock inget dåligt samvete för det, för gårdagens pass, som var det första efter vilan, blev riktigt grymt! Axelpass med biff-Jacob stod på schemat, och herrn har så sjukt effektiva övningar för axlarna att det inte tog lång stund innan krampkänningarna var ett faktum! OCH för första gången någonsin hoppade det ut en liten blodådra på axeln - vilket såklart fick mig att skutta omkring som ett överlyckligt barn! Det gäller att glädjas över det lilla ;)
 
 

BCAA

I brist på tid att skriva ett helt inlägg får jag i farten passa på att tipsa er om mitt favorit-BCAA!
 
Jag kör just nu på mango-smaken, men samtliga smaker är som godis!!! :)
 
 

Fullspäckat schema

Dethär med att börja på nytt jobb med en riktig mördarvecka har gjort att dagarna i princip har sett likadana ut hela veckan: jobba, äta, träna, sova. Det är riktigt roligt, men åh så trött man blir!
 
 
I lördags tog det i princip stopp, och min kropp ville inte vara med för fem öre när vi tränade. Jag var både ofokuserad och totalt orkeslös, vilket gjorde att det mest blev till en stunds socialicerande istället för ett träningspass. Eller.. en stund är väl att ljuga. Jag tror nämnligen vi spenderade ungefär tre timmar på gymmet på lördagskvällen. Detta då vi även stannade kvar efteråt för att fota lite till Nettans kommande hemsida, samt skrattade så vi kiknade åt allt och inget! 
 
 
 
Tjuvfotade Jacob lite när han stretade på trots att jag gav upp ;)
 
 
Det blev med andra ord en kul kväll trots att träningen inte gick som jag ville!
 
Andra bullar har det däremot varit sedan dess! Vilade från träning på söndagen och såg till att sova ut ordentligt innan jag åkte och jobbade kvällspass, och det gjorde nog susen. Igår var jag tillbaka på gymmet och hade hur mycket energi som helst! Var lite seg innan och trodde att passet skulle bli halvdant, men när jag väl kom dit blev det precis tvärtom! Tog nytt personbästa i hantelpress och hade riktigt bra med energi genom hela passet! Grymt kul! Samma visa var det idag, när Jacob och jag körde rygg! Fick en lite trög start med chinsen, som förvisso inte fungerat särskilt bra på länge, men efter det blev passet grymt bra!
 
 
Nu får det mer än gärna flyta på såhär resten av veckan!!
 
 
 

Som godis....

Jag har nog hittat det godaste proteinpulvret jag någonsin har eller någonsin kommer smaka! 
 
Fick hem en påse proteinpulver med bananchoklad-smak för kanske två veckor sedan, och den är redan slut! Kan inte få nog utav den! 
 
Nu står det ju förvisso mintchhoklad på påsen, men det är bara för att jag inte kan fota min då den är tom och jag tog denna från MMsports hemsida
 

Tillbaka!

Nu har jag äntligen hittat tillbaka till datorn efter ganska många dagar!
 
Det har varit både examensvecka i skolan och rivstart på mitt nya jobb, så här har man inte hunnit med att parkera arslet i många sekunder. Träna det, det har jag dock hunnit med som tur är! ;) Och bra har det gått, för det mesta! knät har varit ganska snällt och resten av kroppen har lyssnat bra den också, så jag är mycket nöjd med hur träningen flyter just nu. Sen att jag fått in så mycket nytt och roligt i mina pass gör ju inte saken direkt sämre! ;) 
 
Dock fick jag lite bakslag i måndags. Det blev ett riktigt rövpass - i dubbel bemärkelse. tänkte träna ben, men knät ville absolut inte vara med på noterna, samtidigt som jag nog var lite för seg i kroppen efter första arbetsdagen för att pusha mig förbi det jobbiga! IStället blev det i princip bara rena stjärtövningar, vilket jag känner av än idag. Med andra ord så blev det ju inte så pjåkigt til slut ;) Man för göra det man kan med de förutsättningar man har! 
 
Igårkväll blev det nog också ett lite halvdant pass när jag tänker efter. Jag, Jacob och Emelie åkte ut på kvällen för att träna axlar och mage, men efter en långdragen och lite halvmotiverad mag-del på passet så blev det mest lek i gymmet, varpå axlarna fick vänta tills idag! Men idag, då ska det minsann bli gjort ordentligt!!! :)
 
Jacob tycker jag ska lära mig göra muscle ups, jag tycker mest det var kul att få bli lyft till stången dirty-dancing-syle ;) HAHA
 

Smart drag..

Om jag vill tycka att jag är smart i vanliga fall så faller inte gårdagen inom ramarna för det påståendet! 
 
Jag var på gymmet redan klockan nio på morgonen för att hinna träna i någon timme innan det öppnade. På vägen dit fick jag dock besked att mitt tilltänkta träningssällskap hade försovit sig, varpå motivationen tyvärr hann dala ordentligt innan jag väl var framme på gymmet. Väl där fick jag i alla fall sällskap en stund av Johan, som alltid är mycket mer morgonpigg än jag och därmed i princip var färdigtränad när jag kom. Lite småopeppad som jag var tyckte jag därför att det var trevligt att istället prata strunt med honom tills han drog hemåt och sedan sätta igång i hopp om att det skulle trilla in någon mer på gymmet när det väl öppnade. Jag hann köra igenom två övingar ordentligt, sen öppnade gymmet och det small till så var det överfullt med folk. Där stod jag som ett fån och fattade inte alls vad som hänt. Istället för att ha hela gymmet för mig själv, som jag hade haft om jag kört på när jag kom dit, fick jag nu istället trängas och köa för att köra klart mitt ryggpass. Bra jobbat! ;)
 
Lite succe fick jag i alla fall ha i söndags, när jag var tillbaka för mitt första pass efter tatueringsvilan - självklart blev det ben eftersom jag missade min stående bendejt på fredagskvällen! Inledde passet, efter uppvärmning, med dropset i knäböj. Det började låsa sig och ömma lite redan när jag böjde med bara stången, och jag var faktiskt nära på att ge upp och gå vidare, men då kom jag ihåg vad Johan sagt till mig och jag ökade istället på med vikter och till slut kände jag inte av det alls! Kunde komma upp i 60 kg på stången, och det räckte faktiskt! Jag har ju inte direkt blivit starkare av att få lägga av vikterna under året som gått, men det har jag vunnit annat på istället! Nu kändes det i alla fall riktigt bra, och det kan jag leva länge på! Även resten av benpasset gick suveränt och smärtfritt, sjukt kul!!!

Mitt träningsår 2013

Om jag ska summera dethär året med ett ord i träningssammanhang så måste det nog vara "lärorikt". Året började med motgångar efter motgångar i form av knästrul, dubbla slängar magsjuka och en långdragen influensa, vilket gjorde mig riktigt frustrerad över att inte kunna träna på den nivån jag ville. Värst var knät. Jag tvingades tänka om helt gällande min benträning och var helt uppriven över att inte kuna träna så som jag ville. Det tog ganska lång tid för mig att acceptera läget, men när jag väl fick hjälp och råd från rätt håll så vände det till att min träning istället utvecklades i en poritiv riktning och istället känns bättre idag än vad den gjorde innan. Jag har lärt mig att fokusera på rätt saker i rätt ordning och att inte glömma de små viktiga delarna såsom stretching, rörlighetsträning och stabilitetsträning. Nu vid årets slut märker jag inte av knät ofta alls längre!
 
Efter motgångarna har det med andra ord kommit ganska mycket medgång. Kanske var downperioden något jag behövde för att komma till nästa nivå istället för att trampa på i mina gamla rutiner. Med facit i hand är jag nästan helt säker på att det är så! 
 
I somras var jag nog i den bästa formen jag varit i mitt liv, och trots att jag inte enbart tränar för mitt utseende så gjorde det mig jäkligt stolt! Jag skämdes inte för att gå i badkläder och jag kunde istället fokusera på att njuta av tillvaron. Vi vet väl alla hur det känns som om man mest vill gömma sig när man inte trivs med sig själv, och det är rätt så skönt att slippa! Nu i sommar får vi hoppas på att jag lyckats slipa till mig lite extra, det skulle ju inte sitta fel! :D
 
Lite av årets träningsbilder!
 
Allt som allt så har jag trots mian små motgångar haft ett riktigt bra träningsår där jag hittat så otroligt mycket roligt nytt träningssällskap, och jag ser verkligen fram emot det kommande året! Nu jäklar ska jag bli stor och stark och snygg! ;)
 
Vi tar och slänger in lite fler bilder från 2013!
Måste ju slänga in en ifrån början av året - Januari!
 
 
Siste men ABSOLUT inte minst så vill jag tacka mina fantastiska samarbetspartners Celsius och MMsports/Body Science! Ni ger mig alla förutsättningar för att lyckas! TACK!
 
 

Årets första pass

.. Blev av i förrgår, då jag faktiskt passade på att besöka gymmet två gånger på en och samma dag! 
 
 
Åkte dit på förmiddagen och var beredd på att det skulle vara totalsmockat på grund av nyårsrushen som aldrig missar att infinna sig. Och nyårslöftare fanns det minsann, de gick inte att ta miste på. Dock hade de alla grupperat sig på konditionsmaskinerna och tramade på utav bara den, varpå delen med fria vikter var jättelugn! Kunde därför få till ett riktigt bra axelpass som bjöd på riktiga krampkänningar! Dethär med superset och dropset får jag verkligen ta och rekommendera för er andra som gillar att lyfta skrot! Riktigt roligt sätt att träna på! Ännu roligare blir det när man supersetar dropseten, hehe! Då blir inte passen långa vill jag lova haha!
 
På kvällen var jag tillbaka på gymmet igen, denna gång för att instruera. Vid den tiden var det dock riktigt smockt med folk i hela gymmet, och jag var livrädd för att det skulle påverka min instruktion. Dock hade jag redan i förväg planerat vad vi skulle hitta på under timmens gång, då detta är en kund jag mött flera gånger tidigare och nu hade uppföljning med, så vi lyckades hitta bra platser till att göra våra övningar på! Lagom tills jag skulle vara tillgänglig i gymmet var det helt plötsligt i princip folktomt på gymmet, varpå jag inte hade mycket alls att göra! Lustig timing detdär ;)
 
Igår och idag är det vila som gäller då jag återigen suttit i tatueringsstolen, men imorgon ska vi minsann träna ben!!! :D

Sista passet för året!

Igår var det lite nytt sällskap på gymmet som gällde, då jag och frugan tog med oss hans far och bror för ett bröstpass! 
 
Jag körde väll ite solo och grabbarna fick hålas med sitt, men konstigt nog var jag ändå den som var klar sist ;) Lite för dåligt tempo med andra ord, men det blev jobbigt ändå! Kunde för första gången på länge köra viktade dips, vilket kändes riktigt roligt!! Har faktiskt inte en försökt på ett bra tag då jag känt mig tung i kroppen då jag väger mer, men nu tyckte jag att det var dafs att putta på mig själv lite!
 
Detta pass blev en riktigt bra avslutning på ett grymt träningsår (Får ta och summera ihop det i dagarna här, det är alltid roligt!)! Idag vilar jag för första gången på över en vecka, men imorgon är det full gas igen!! 

RSS 2.0