Det får ta sin tid...

Ja, det har inte varit helt lätt att komma tillbaka till sitt vanliga jag när det gäller träningen. 
 
Dock har det ställt krav på mig att vara lite innovativ gällande min träning då jag inte alls har kunnat belasta ländryggen, vilket ju har lett till att jag fått chocka kroppen med lite ny träning istället. Det är förvisso sjukt frustrerande att inte kunna ta ut sig så som man vill, och speciellt att det inte alls går att träna benen med belastning! Det som i vanliga fall är mitt favoritpass är nu fyllt med ångest och irritation då det inte riktigt går att genomföra passen på det viset jag helst vill. 
 
Men skam den som ger sig! Överkroppen går suveränt att träna och om jag inte var motiverad innan så är jag bannemig det nu! Den veckan jag tvingades vila kändes som en månad, och när man väl fick besöka gymmet igen var träningsglädjen mycket större än vanligt. Första passet blev ett axelpass, sittandes, och jag hade sån träningsvärk i dagar efteråt! Sedan dess har det rullat på riktigt bra, och jag har kunnat fylla min sista vecka med träning genom att försöka pussla lite så att det ska gå ihop sig.
 
Det som fungerar mindre bra, eller egentligen inte alls är att träna mage. Jag är ju fortfarande lite svullen över ryggraden och får väldigt ont av att ligga på rygg, men några alternativ kunde jag hitta som fick fungera för stunden! Benträningen består just nu mestadels av utfall, då det i princip är den enda övningen jag kan utföra utan smärta. Under gårdagens benpass kunde jag även slänga in lite hoppövningar, varpå jag kunde få upp intensiteten lite till. Snart så, då är jag på banan igen! Misstänker dock att det är ett bra tag kvar tills jag kan marklyfta och knäböja tungt igen, men jag kommer dit med så småningom. Så länge får jag tänka positivt och göra så gott jag kan! Jag ska ju trots allt vara hur glad som helst över att jag ens har kommit tillbaka till gymmet så fort! 
 
 
 
 
 

MMsports levererar igen!

Nytt bcaa i deras sortiment - hur gott som helst!!!
Myror i brallan

Sist jag var på gymmet var för en vecka sedan. Då fick jag till ett halvmotiverat benpass, och räknade med att kunna gottgöra för det ganska snabbt. Där hade jag dock fel! 
 
Anledningen till det hittar ni HÄR , men kort och gott så gjorde jag illa ryggen ganska ordentligt när jag fick mig en flygtur från hästryggen i måndags. Med andra ord har det varit totalvila sedan dess, vilket har varit alldeles olidligt för fröken träningsfantast! 
 
Det jag har ångrat mest är att jag inte tog chansen när jag väl var på gymmet och fick till ett bra pass. VARJE PASS RÄKNAS. Så enkelt är det ju. Men just den morgonen fungerade ingenting. Jag var på dåligt humör, lite småhungrig, trött och hade huvudet på helt fel ställe då jag direkt efteråt skulle åka iväg på provridning långtbortiingensans. Det hjälpte inte heller att jag var på "fel" gym då jag inte hann ut till mitt kära ingelsta. Ja, som ni hör så var det som sagt inte mycket osm stämde. Hade dock turen att stöta på min kollega Martin, som lyckades peppa igång mig lite mot slutet.
 
Idag är tanken att jag ska försöka mig på ett försiktigt pass för axlarna, då det inte lär inverka något på ländryggen (där min smärta är lokaliserad), och denna gång är jag i alla fall RIKTIGT taggad!!! :D

Mitt jobbmellanmål

Min nya favorit för att få i sig något snabbt och proteinrikt i farten när jag jobbar, då jag inte alltid hinner få i mig mat. PROTEINKAKOR!
 
Skitgoda (dock med socker i, så ni som är rädda för det ärmedvetna om det!)!  Finns på mmsports.se 
 

Igång igen!

Kan lova att det har varit riktigt skönt att få komma tillbaka till gymmet!  Tycker jag har lyckats hålla intensiteten på en lagom nivå, och kroppen har inte sagt ifrån. Nu borde jag kunna kämpa på som vanligt igen och det passar alldeles utmärkt då det står ben på schemat idag! 
 
Inledde min träningsvecka (på onsdagen) med ett bröst/triceps-pass. Det blev inte alltför många övningar, ca 2-3 per muskelgrupp, med det räckte gott och väl! Tror till och med att jag ökade i flyes, vilket ju inte satt fel direkt! På trosdagen var det instruktionsdags på gymmet, och jag hade som vanligt svårt att efter det få till något bra fokus på min egen träning. Dock blev det ett par axelövningar som jag lyckades skrapa ihop, och det fick duga gott för den dagen. 
 
Igår hade det ju i vanliga fall varit benpass, men då jag fick nytt sällskap på gymmet som önskade armträning så hakade jag på och följde hans upplägg! Jag tränar ju sällan biceps, men igår fick jag minsann bita ihop och curla lite. Dock blir jag så irriterad på mig själv när krafterna sinar så fort, men å andra sidan kan man ju inte vänta sig mycket annat när man inte inte tränar biceps annars. Ett roligt pass blev det i alla fall!

RSS 2.0