Trappar upp nivån!

Idag blev det, som jag nämnde igår, löpning ute i solen! Fy så härligt! När jag grävde efter kläder i klädkammaren hittade jag mina fotledsvikter, så jag tog ett impulsivt beslut och knäppte på mig dem!

Jäklar vilken skillnad det är med bara 2 kilo extra på fötterna! Vad tunga benen blir! :P Det stoppade inte mig dock, för jag sprang en runda på ca 5 kilometer och ända fram till sista kilometern så kändes det som om jag flög fram, och jag hade tydligen bra fart också då min Ipod registrerade min bästa kilometertid hittills. Sista kilometern var riktigt svettig, men jag hade ögonen på målet hela vägen och gav inte upp förrän jag var hemma igen! kom den riktiga tröttheten i benen. Det kändes som om någon trög på AV-knappen så fort jag slutade springa och man bara kände hur energin sjönk i benen och de förvandlades till två stora blyklumpar som jag fick släpa upp för trapporna. Men åh så nöjd jag var :)

Jag älskar dessa dagar då man känner sig riktigt stark i kroppen! Ni vet ungefär som en supermänniska som kan ta sig an allt bara man ger sig tusan på det! Nä, idag är en riktigt bra dag ska ni veta!!! :D

Kommentarer
Postat av: Klara

Ja det var gott och gick ju så himla snabbt att göra :O Jag vart också glatt överraskad över smaken :)

2012-06-06 @ 21:16:31
URL: http://kmv.blogg.se/
Postat av: Carolina

OM du bara visste huuuuur mkt motivation dina bilder ger?!!!(ja din blogg i största allmänhet) Här gnäller jag över en kropp som inte funkar och här bubblar de över av energi och fin fina bilder!! Fortsätt blogga som du gör Linda för det ger så mycket till oss (mig) som håller på att tappa stinget!!



2012-06-06 @ 22:20:47
URL: http://frokenelinan.blogg.se/
Postat av: Linda

Det gör mig väldigt glad att höra!! :D Usch, vet själv hur jobbigt det är när kroppen inte samarbetar :( Hoppas på att det reder ut sig för dig!! Kämpa på! :)

2012-06-07 @ 19:22:12
URL: http://lindabjorka.blogg.se/traning

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0