Dagen efter...

Igår var det dags för min bästa dag på veckan - legday!

Med ordentligt uppmjukade ben (viktig i nuläget! De både stretchas och rullas på foam roll) och lite nya idéer i bakfickan fick jag till ett såntdär dunderpass som kroppen bara skakade efteråt! Hade till och med svårt att få på mig skorna när jag skulle hem! Åh så härligt det är! 

Knäböjarna har jag av naprapat-Gun blivit tillsagd att halvera mina vikter i nu för att tänka lite rehab, så det fick bli 40 kilo på stången, långsamma seeeega böjar och ordentligt fokus på baksidan för att inte hänga på knät. Riktigt jobbigt! Det går verkligen att göra lätta vikter tyngre, bara man jobbar på rätt sätt! :D i övrigt blev det mycket annat skoj, bland detta en nyhet i form av en slags kombination av bakvända utfall/step up med skivstång på ryggen. Åker nog på att visa er den så fort jag har filmvilligt sällskap, för den var riktigt effektiv! 

Idag var träningsvärken helt brutal, och lagom till det så var hissarna på jobbet avstängda för service, varpå jag fick ta trappen varje gång jag skulle besöka brukare. Kan tillägga då att avdelningen jag har ansvar för ligger på våning fem, och sjuksköterskeexpeditionen i källaren. Ve och fasa! Kan nog lätt ha blivit misstagen av förbipasserande för en brunstig älg som klampade och brölade sin väg uppför trapporna!


Idag blev det ryggträning, som till en början gick ganska tungt. Chinsen ville sig inte idag, och jag tror det längsta setet jag fick ihop låg på sju stycken. Mycket missnöjd blev jag såklart över detta, men kämpade istället på med många, korta och täta set. Efter detta rullade det dock på bättre och bättre, och jag kunde till och med klämma ur mina biceps ordentligt i slutet av passet för en gångs skull! 

Jag var nog bara lite måndags-segstartad, helt enkelt ;) Hoppas er träningsvecka börjat bra!! :D


Kommentarer
Postat av: My

Kan verkligen identifiera mig själv med bilden :P

Svar: Hahaha ja man blir ju halvt invalid när man tränar ben! ;)
Lindas träning

2013-10-22 @ 17:27:05
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0