Lördagskväll på gymmet!

Igårkväll blev det ytterligare en långkörare på gymmet! 
 
Tog med mig Emelie och Coffe och åkte ut vid fem-snåret, men var nog inte därifrån förrän halv åtta! Tycker det är så himla skönt att numera kunna träna utan att ha något tidspress! Under hela senare delen av hösten har jag känt mig stressad när jag varit på gymmet, men nu när jag har mer ledig tid så är inte det ett problem längre! Nu drar jag gärna ut på det lite extra bara för att! ;) 
 
Axlar/mage var det på schemat för mig och lilla Emelie, och det blev ett helt okej pass. Som ni kanske förstår av passets längd så blev det ju en del tjatter inblandat i passet, men det förgyller ju bara gymbesöket ytterligare! Både supersetade och dropsetade på sidolyften under passet (satte ihop de med framsida axlar med viktskiva) och dropsetade sedan på sista setet. Brukar i vanliga fall välja ett av alternativen, men igår var jag sugen på båda så då fick det bli att kombinera. Och ajajaj vad det känns idag! Orkar knappt lyfta armarna över huvudet! Det kombinerat med att Johan visade oss en kasta-boll övning har lett till att jag rör mig som en tant idag (har ju träningsvärk i benen från fredagens benpass också)!
 
Idag har jag inte riktigt bestämt hur det blir med träning. Känner mig rätt låst med tanke på träningsvärken, men lusten finns ju trots allt där! Vi får se hur dagen artar sig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0