Kämpar mot mitt huvud!

Idag har jag haft det lite kämpigt, måste jag erkänna! Jag har nämligen haft världens sug efter att träna och det gör mig så frustrerad att jag inte får! Tålamod, det är inte min starka sida, och när jag vill få något gjort ska det gärna vara på direkten! Dock har jag inte mycket till val och får helt enkelt finna mig i min situation. Jag vill inte spela med min hälsa mer, och då det jag råkat dra på mig i värsta fall kan bli kroniskt vill jag inte ta några som helst chanser! Jag får helt enkelt fortsätta att brottas med mina egna tankar ett tag till!
 

Långpromenad - alltid något

Ni får ursäkta min nedstämdhet under gårdagen, men beskedet jag fick kom som ett slag i magen.

Nu ska jag försöka tänka positivt och ladda upp kroppen ordentligt under tiden jag tvingas vila.Ska jag vara ärlig tänkte jag enbart på hur mycket jag skulle komma att tappa formmässigt till en början, men nu är jag fullt fokuserad på att bli frisk och må bra - det måste vara mitt högsta prio just nu. Allt annat får komma efter det.

Idag tog jag i alla fall en riktigt lång promenad tillsammans med Sofie, ut till Ingelsta. Det fick gå i ett lite långsamt tempo då jag hade ganska ont, men det var skönt att komma utanför dörren och slippa sitta hemma. Promenera ska nog inte vara någon fara nu, så jag ska försöka hålla igång på det viset - även fast jag inte brukar räkna det som träning i vanliga fall. Nu får det helt enkelt räknas ;)

Kommande frånvaro

Får nog ta och förvarna er om att det kommer att bli lite mindre aktivitet här framöver, varför hittar ni svaret på HÄR... Orkar inte dra det hela just nu då jag är alldeles för less för att tänka på det hela och hellre jobbar på att tränga bort de jobbiga tankarna för tillfället

Onsdag - benpass

Idag blev det ett benpass på ca en timme som fick utgöra träningen!
 
Jag satsade på stora övningar och körde igenom de ordentligt med många set och ökningar i vikt (kör ju som tidigare nämnt pyramidset). Det blev Squats, utfall, benpress och utfall med bakre benet på bänk. Lyckades öka i de flesta övningarna och det kändes allmänt bra i kroppen! :D
 
Nu ska jag promenera till jobbet! :) 

Motivation!


Måndag och Tisdag!

Tänk att jag trodde inte att jag skulle hinna träna igår, men där hade jag fel! Klockan 22 gick jag utanför dörren och körde ett riktigt intensivt intervall-löparpass! Fy vad jag sprang! 
 
Uppvärmningen blev min 30-minutare hem från jobbet, så det var bara att brassa på direkt! Använde lyktstolparna som riktmärken och körde först korta intervaller med lika lång fullfart-sträcka som lunkarsrtäcka. Efterhand ökade jag ut intervallerna och kortade vilan. Det var så skönt att få trycka ur benen ordentligt efter en helkass träningsvecka! Mötte Emelie på min slutspurt som chockat konstaterade att jag kom i en sån jäkla fart - då vet jag ju att det inte bara var jag som tyckte att det gick fort haha! ;)
 
Idag åkte frugan och jag skapligt till gymmet och tränade lite mage, sedan körde vi intervaller på crosstrainer. Detta gick inte lika smidigt som gårdagens pass! Idag var jag sugen på att ge upp med halva tiden kvar, men jag bet ihop, kämpade och var sedan supernöjd med mig själv när jag kle av! Det gäller att besegra sina hjärnspöken ibland, för fy så glad man blir i efterhand!
 
 

Skitvecka!

Denna vecka blir riktigt fesig träningsmässigt, fy så tråkigt!!!
 
Ny på jobbet = energilös när man väl kommer hem och mindre fritid (nu i helgen är den obefintlig) vilket leder till att jag bara lyckats klämma in 3 träningspass denna vecka och det känns rent utsagt skit! Idag skulle jag ha sprungit, men jag hinner inte då jag börjar om 2 timmar och jag måste gå hemifrån om lite mer än en timme, och imorgon jobbar jag från morgon till kväll (12,5 timmars-pass) och då hinner jag ju inte med någon tärning heller då jag måste hoppa direkt i säng för att jag börjar halv åtta igen på måndagsmorgonen. Men på måndag, DÅ ska jag bannemig få träna ordentligt!  Gillar inte att behöva känna att jag tappar det jag jobbat så hårt för! Så länge får jag väl nöja mig med 1 timmes promenad om dagen (till och från jobbet).....

Midsommarfirande i löparspåret!

För att fira in dagen tog jag och Sara en löparrunda i det härliga sommarvädret!
 
Kroppen var seg efter gårdagens dåliga kosthållning och magen gjorde ont som tusan stundtals, men tack vare vädrt och det underbara sällskapet så blev det en riktigt trevlig timme trots allt! :D Vi stannade till vid en lång serie trappor (Vi sprang runt strömmen) och körde riktigt explosiva intervaller i dem. Snacka om peppad man blir att att ha någon som kämpar bredvid sig - då vaknar tävlingsinstinkten i en! Måste dock erkänna att jag mot slutet sackade efter Sara med några trappsteg, men hon har ju å andra sidan alltid varit lite rappare i benen än vad jag är. Vi är gamla lagkamrater (ja, och innan dess vänner på det privata med), så vi har sprungit mycket tillsammans i våra dagar!
 
Nu ska jag duscha och ge mig ut i solen med Sara och äta glass! Det får man med gott samvete unna sig en dag som denna! :D Trevlig midsommar på er!

Jag kom iväg!

Jodå, jag tog mig faktiskt ut på en löparrunda i kvällssolen igår, efter att ha lyckats somna en timme på soffan!
 
Jag hade ätit dåligt under dagen (är ingen matlåde-människa), så jag var ganska energilös, men trots det tog jag mig runt en sväng på ca 35-40 minuter och det kände jag mig nöjd med för tillfället. Hade ju redan fått mig en timmes rask promenad under dagens gång då det är en bra bit till jobbet och jag tycker att det är ett utmärkt sätt att få in lite vardagsmotion om jag går dit och hem.
 

Mer död än levande

Två fartfyllda dagar senare ska jag nu försöka ta mig tid att sätta mig ner vid datorn en sväng!
 
Är totalt slutkörd efter en lurande förkylning kombinerat med tre introduktionsdagar på nya jobbet, men har trots detta i alla fall orkat aktivera mig genom att spela lite fotboll med grabbarna och Stina! Idag är tanken (TANKEN får jag än så länge säga då jag för tillfället inte känner mig pigg alls) att jag ska ut och springa en sväng vartefter!
 
 

Magpass

Idag vaknade jag med en suspekt känsla i kroppen! Jag och frugan pallrade oss dock iväg till gymmet i hopp om att jag bara var lite morgontrött, men efter en stund på gymmet så förstod jag att så inte var fallet då jag var alldeles matt i kroppen och blev supertrött och snurrig så fort jag försökte anstränga mig.

Egentligen var det MRL som stod på schemat idag, men jag stannade på att bara köra magövningar då jag tyckte det kändes som en lagom intensitetsnivå. Kändes jättetråkigt att behöva gå ifrån gymmet utan att känna att man gjort något nyttigt, men man måste ju lyssna på kroppen och tillåta sig själv att inte vara på topp jämt och ständigt!

Svettiga intervaller!

Denna veckan avslutades träningsmässigt med ett konditionspass som hette duga!

Jag kom till gymmet lite trött och loj med känslan av att detta skulle bli ett halvdant pass där jag skulle hålla mig i min comfort zone och inte ta ut mig. Jag var så slö i kroppen! Värmde upp på spinningcykeln och kände även där att detta inte skulle gå vägen, men när jag sedan drog igång med mina intervaller var det full fräs som gällde! Jäklar vad jag brände på!

Körde två block på crosstrainern med intervaller (där jag i intervallerna både ökade i motstånd och fart) och höll sammanlagt på i en timme. I slutet på sista blocket ökade jag motståndet ytterligare på intervallerna och kortade även av "vilotiden" (när man kör lugnare) emellan, så det blev riktigt intensivt! Jäklar vad jag svettades! När jag kom ut i omklädningsrummet var hela ryggen på linnet dränkt i svett! Nu är jag nöjd! ;)Lördagsträning!

Nu är det helg och vila för det flesta, men för min del betyyde det att komma tillbaka till gymmet och träna då smärtan var borta idag! :D Jag fick inte med mig något sällskap, men det gick alldeles utmärkt bra att träna på egen hand med bra musik i lurarna som peppade på mig! 

Inledde passet med styrka, mage/rygg. Ryggövningarna var sittande rodd, flyes i maskin samt lite olika varianter av rygglyft i ställning med diverse vikter. Magövningarna blev benlyft på bänk (där jag även lyfter upp rumpan och fäller ner benen med den lyft hela vägen), situps i maxlutad bänk med 10 kg extravikt, magmaskin och slutligen crunches i lutande bänk utan vikter för att ta ut det sista.

Efter att styrkan var avklarad körde jag en vända med intervaller på cykel! Sjukt jobbigt i benen, men jäklar vad nöjd jag var när jag sedan klev av! En rask promenad hem fick avsluta det hela! Fy så skönt det var att vara tillbaka! :DAtt sätta upp mål för sin träning

Hur ser era mål ut gällande eran träning?

Jag gissar på att många av er svarar "Jag vill bli smalare", "Jag vill bli starkare", "Jag vill få en snyggt vältränad kropp" eller liknande? :) 

Jag har upptäckt att det är superviktigt att ha bra och tydliga mål om man vill åstadkomma det man önskar. Jag tror faktiskt inte att man orkar hålla motivationen uppe om man har ett stort långsiktigt mål som alltid känns sådär långt borta. Istället tycker jag det är bra att sätta upp små delmål för att kunna mäta sina framsteg mot det stora målet. "Jag ska bli smal till sommaren" till exempel tycker jag känns väldigt luddigt och svårt att leva upp till. När jag enbart hade det som mål ställde en smart vän frågorna till mig: "Hur vet du när du är smal?" och "när är det sommar?". Och det hade han ju rätt i som frågade, då det inte var något man kunde ta på. Något jag har märkt när man tränar är att man hela tiden flyttar fram sin målbild om man inte har något konkret att gå efter. Vältränad för mig idag är inte samma som det var för mig innan jag kom igång och började bygga upp muskler och skulle jag hela tiden gå efter att bli vältränad skulle jag aldrig bli nöjd...

Nä, jag försöker istället tänka så att jag sätter upp små mål hela tiden. Exempelvis kan det vara "Jag ska ha minskat X cm runt midjan till 1 Juli". Då har du ett konkret och mätbart mål som du kan utvärdera när den 1 juli är här. Med resultatet i hand kan du då utvärdera hur din träning fungerar och lägga om vid behov eller köra på som du gör om du upptäcker att det fungerar bra, istället för att när sommaren är där (nu pratar vi "smal-till-sommaren-målet") upptäcka att "oj, dethär gick ju inte som det skulle!".

Prova och se vad det gör med eran motivation och era resultat, för jag lovar er att det kommer att börja hända saker när ni upptäcker vad ni behöver prioritera och vad som fungerar på eran kropp och inte! Det kan vara allt från att klara 3 chins innan månaden är slut eller orka springa 5 kilometer utan vila på löpbandet till att minska midjemåttet eller öka i omfång runt armarna med x antal cm. Självklart kan ni ha flera mål samtidigt, men tänk på att de ska vara realistiska så att ni inte möter motgångar direkt, men samtidigt: Våga pusha er själva!!! :D Det är så otroligt peppande att upptäcka att man utvecklas och genom att sätta upp delmål drivs man utav den känslan hela tiden! Kämpa på nu!!! :)BCAA

Det enda tillskottet jag äter just nu: BCAA. Och fy så gott detta är!!! Smaken heter blue raspberry och är aldeles, alldeles underbar! :)

Dubbla vilodagar

Nu tog jag under gårdagen tag i det hela och såg till så att jag fick ordentligt hjälp på sjukhuset. Detta ledde till ett ingrepp som gjorde att jag idag valde att vila ytterligare en dag (gårdagen var planerad vilodag) på grund utav smärta.

Imorgon ska jag vara tillbaka på banan igen! :D

Ben + kvällslöpning

Första passet för dagen blev ett benpass tillsammans med Mange och Gustav.

Vi började det hela med knäböj och jag körde riktigt breda sådana som nöp rejält i bakdelen. Började på riktigt låga vikter (10 kg) och försökte koma ner så långt det bara gick, men trots ompositionering och alla möjliga sorters försök så låser det sig på samma vis som i 45graders. Jag får helt enkelt inse min begränsning och nöja mig med att komma ner såpass som jag gör!

Det blev även glutesmaskin, hip adduction, hip abduction och vanlig benpress innan passet var till ända. Riktigt trötta och härliga ben efter det!

Nu på kvällen hade jag ett sånt glädjerus efter Portugals seger att jag inte kunde sitta still. Istället gav jag mig ut och sprang en sväng, som landade på 6 km. Det var en alldeles underbart härlig runda. Lyckokänslor i kroppen så det kliade i benen, bra musik i lurarna, solsken och härliga sommardofter! Riktigt skön känsla! På slutet av rundan började det även regna lite lätt, dock fortfarande med solsken, och det var så fantastiskt skönt att springa i!

Nä ni, ikväll är jag på riktigt bra humör! :D

Dubbla pass!

Idag blev det träning ggr 2 för min del!

Pass nummer ett bestod utav utomhuslöpning efter att frukosten hade fått lägga sig i magen. Jag sprang en ganska lång runda faktiskt och var igång en bra stund! Ett riktigt skönt sätt att starta dagen på! :D Mindre skönt var att jag fick stanna till mitt i och sätta mig för att jag fick en sån huggande värk i magen som blev värre för varje steg jag tog. Men den gick nästan över efter en stund så jag kunde försiktigt strutta vidare. Nu tycker jag att min mage kan sluta bråka när jag springer och lyssna lite mer på vad jag vill göra ;) 

Pass nummer två blev styrketräning på gymmet tillsammans med frugan och Gustav. Det var armar/axlar-dags och idag var det riktigt slitigt för min del att ta mig igenom passet. Eftersom jag mått som jag gjort i kroppen nu på sistone så har ja slutat ta PWO innan träningen, för att se om det har någon inverkan. Inverkan på orken, det har det i alla fall vill jag lova! Jag lyfter samma vikter som tidigare, men jag orkar inte riktigt hålla intensiteten i lika många övningar som tidigare. Men jag kämpade på tappert och är riktigt nöjd med dagens prestationer allt som allt :)Träna armar?

Ja, då tänkte jag att jag äntligen skulle börja beta av de frågor jag fått från er! Förlåt för att ni har fått vänta så dant!

Den första jag tänkte svara på var den gällande hur jag fått till mina armar. Jo, som ni ju säkert förstått så är det ju en hel del styrketräning som ligger bakom ;) De växte som mest under uppladdningen till galdiatorerna, då mitt schema hade prio på armar/axlar och jag därför körde två armpass per vecka. För det ska jag börja med att säga: Jag tränar sällan eller aldrig hela kroppen under ett och samma pass. Detta för att jag tränar alldeles för ofta för att detta skulle ge några resultat. När du tränar styrka behöver musklerna återhämta sig i efterhand, och tränar du då samma muskel igen dagen efter förhindrar du denna återhämtning och resultaten blir inte alls så som man hoppas och kanske tror att de ska se ut när man hårdtränar varje dag.

När jag hade prio på armar/axlar så tränade jag som sagt två rena pass i veckan. Jag såg då till att få med både fram och baksida på både axlar och armar, detta för att få till helheten och inte bara en kula uppe på överarmen. Jag tränar även tungt, något som tjejer i allmänhet verkar dra sig för. Jag tycker man ska våga pressa sig, för det är först då man ser resultat. Ni ska inte stå med 3-4 kiloshantlar och veva utan att bli trötta i armarna efter 15 repetitioner, utan det ska kännas redan efter första setet att det varit riktigt tungt (observera att uppvärmning dock är viktigt för att inte skada sig)! Jag brukar lägga upp mina vikter och set efter en variant som kallas pyramidset, där jag börjar med medeltunga vikter som jag orkar ca 10-12 repetitioner på. Nästa set ökar jag i vikt och minskar till ca 8 repetitioner och så fortsätter jag vartefter att höja vikten och sänka antalet repetitioner. Detta har min kropp svarat väldigt bra på :) När jag testar ut vikter brukar jag gå efter att de sista repetitionerna i ett set ska vara riktigt jobbiga att ta sig igenom, då vet jag att det är lagom tungt!

Sen gör ju även förbränningsträning sitt när det gäller att få fram linjer (jag är inte riktigt i hamn där än). Kort och gott kan man ju säga att det är en bra kombination och struktur som bygger upp en bra tränad kropp :) Tänk på att försöka variera med övningar för att inte tröttna, det är viktigt att det du gör är roligt! :D

Mag-dag!

Dagens besök på gymmet inleddes med magstyrka!

Jag och frugan skrapade tillsammans ihop några övningar, vilket blev situps med 5 kilo extravikt, situps i lutande bänk med 10 extrakilo, 3x12 hängande benlyft och rotation med 10 kg extravikt i lutande bänk (Mange körde istället sidolyft i ställning, 10 kg).

Efter det blev det powerwalk i ordentlig uppförsbacke och till sist cykling. Jag svettades onormalt mycket under konditionsdelen av passet! Vet inte vad det var med mig idag. Jag var inte onormalt trött, men det bara rann omm mig hela tiden! Jaja, det är ju skönt att känna att kroppen svarar på det man gör ;)

Ny vecka - nya tag!

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra helg trots regnrusket! Själv har jag tagit helvila och känner mig riktigt laddad på att försöka sätta igång idag igen och hoppas på att min kropp arbetar med mig! Tänkte egentligen köra igång igår igen, men valde att vänta en dag till då jag var så förbaskat trött. Efter att ha sovit 12 timmar inatt kan jag inte skylla på det längre i alla fall, så idag blir det ett besök på gymmet tillsammans med frugan och co ;)

Har ni hunnit med att träna i helgen? :)

Det får nog bli såhär....

Idag fick jag ett bakslag fysiskt och börjar inse att behandlingen jag fått kanske inte hjälper så pass som jag hade hoppats. Därför ska jag vila upp mig under helgen, för att sedan besöka sjukhuset ännu en gång om situationen inte förbättrats när helgen är över. 

Jag ska dock fortsätta kika in här och peppa på er, för motivation är viktigt och jag blir så himla glad över att få höra att jag kan inspirera er andra! När ni säger sådana saker ger ni mig så otroligt mycket inspiration tillbaka! Själv fick jag ett riktigt peptalk utav en utav mina förebilder igår, så jag är egentligen supertaggad på att utvecklas ännu mer! Men hälsan går alltid först, ALLTID, för vi tränar ju för att må bra!

Kämpa på nu! :D

Gällande kolhydrater

Hittade en riktigt bra bild som förklarar vilka kolhydrater som är bra och dåliga att stoppa i sig. Kika på den :)
Edit: Sandra la faktiskt en kommentar som är väl värd att nämna: Att dessa "dåliga" kolhydrater" även de är viktiga att få i sig när man tränar hårt! :)

Biceps/rygg

Idag blev det ett ganska kort pass! Vi skulle nämligen iväg och spela brännboll på kvällskvisten, så vi fick snabba på lite på gymmet.

Det blev lite chins, latsdrag och olika bicepsövningar. Tröttade ut mig rejält när jag körde smala curls, så tråkigt nog hade jag ganska lite tryck kvar i armarna till resten av passet. Men slut var jag i efterhand, vilket jag kände mig ganska nöjd med ändå ;)
Lite pinsamt att försöka spänna ryggen haha, vet ju inte riktigt hur man gör ;) ELLER så är det helt enkelt så att jag inte är speciellt stark i den - inga ursäkter :P

Trappar upp nivån!

Idag blev det, som jag nämnde igår, löpning ute i solen! Fy så härligt! När jag grävde efter kläder i klädkammaren hittade jag mina fotledsvikter, så jag tog ett impulsivt beslut och knäppte på mig dem!

Jäklar vilken skillnad det är med bara 2 kilo extra på fötterna! Vad tunga benen blir! :P Det stoppade inte mig dock, för jag sprang en runda på ca 5 kilometer och ända fram till sista kilometern så kändes det som om jag flög fram, och jag hade tydligen bra fart också då min Ipod registrerade min bästa kilometertid hittills. Sista kilometern var riktigt svettig, men jag hade ögonen på målet hela vägen och gav inte upp förrän jag var hemma igen! kom den riktiga tröttheten i benen. Det kändes som om någon trög på AV-knappen så fort jag slutade springa och man bara kände hur energin sjönk i benen och de förvandlades till två stora blyklumpar som jag fick släpa upp för trapporna. Men åh så nöjd jag var :)

Jag älskar dessa dagar då man känner sig riktigt stark i kroppen! Ni vet ungefär som en supermänniska som kan ta sig an allt bara man ger sig tusan på det! Nä, idag är en riktigt bra dag ska ni veta!!! :D

Nu är jag på gång!

Jag har nu haft ca 3 veckor då allting träningsmässigt har både känts och fungerat halvdant, vilket har lett till att jag tappat lite av den formen jag hade jobbat så hårt för att bygga upp. Jag har varit i en motivationsdipp och inte riktigt kunnat hitta dendär rätta glöden i mig som gör att jag tränar med den glädje och intensitet som jag annars brukar göra.

Kroppen har inte varit med mig. Jag har känt mig trött, hängig och mått allmänt konstigt ett tag, men efter 2 månaders springa-hos-doktorn är troligtvis problemet löst och jag är insatt på behandling. Jag börjar känna mig bättre och jag har fått tillbaka suget och motivationen igen! Det är ju klart att det inte är jätteroligt att träna när man inte känner att man orkar så mycket som man brukar. Men nu är jag pigg, peppad och sugen på att fortsätta kämpa framåt!

Gymvila

Idag blev det vila från gymmet, men ändå en hel del promenerande.

Har gått stan runt känns det nästan som då jag haft ärenden både till höger och vänster, så jag är faktiskt riktigt mör trots att jag inte svettats lika mycket som vanligt ;) Imorgon är gymmet stängt, men det hindrar inte mig från att gå ut och springa! :D

...


Ben/rumpa

Idag blev det ett riktigt bra och riktigt tungt pass!

Jag var jättepeppad och tog i ordentligt, vilket gjorde mig rejält trött men riktigt nöjd i efterhand! Det blev liggande bencurl, squats, step up (ett ben i taget) med 60 extrakilo, glutesmaskin och till sist 45-graders benpress. Jag och Jocke försökte klura ut vad det är som inte riktigt fungerar för mig i den maskinen, men vi var inte klokare när vi gick därifrån. Jag kommer nämligen inte ner helt och hållet, då det "låser" sig i framsidan på höften när jag kommit en bra bit ner. Längre ner kommer jag inte utan att det gör superont. Vi provade att ta bort alla vikter, och provade även med att jocke försiktigt fick trycka neråt, men det tog totalt stopp. Någon som känner igen detta besvär?

Jag vet ju att det är lite olika åsikter gällande benpress. En del säger ju att man inte ska gå längre ner än så och en del tycker man ska gå ner så fötterna går emot rumpan. Jag tycker inte det senare känns skonsamt mot varken knän eller rygg, så jag brukar inte sträva efter det, men jag skulle vilja komma ner lite mer än vad jag gör. Tips mottages gärna!

Intervaller!

Idag var det intervaller som gällde, med andra ord var det dags att svettas ordentligt!

Började med intervallcykling och forstatte sedan direkt på löpbandet. Orken satt i, men jag var tvungen att bege mig hem för att tentaplugga så jag hann inte ta ut mig helt och fullt! Tog en rejält rask promenad hem och kan konstatera i efterhand att det nog hjälpte lite att det var svinkallt, då det gav mig rejält med eld i baken och jag var hemma på nolltid!

Ute på vägarna igen

Nu har jag precis varit ute och sprungit en sväng, vilket faktiskt gick bättre än förväntat med tanke på att jag hade en sån dag då jag bara ville ligga inne i soffan och glo upp i taket. Ni har såna också antar jag, så ni känner väl igen känslan? ;)
Ut och iväg kom jag i allafall och till en början gick det riktigt tungt och segt. Efter någon kilometer eller två släppte det dock och jag fick mer flyt i det hela. Det blev en ganska lång runda med helt okej tempo och jag kom att glädjas över vilket utveckling jag gjort konditionsmässigt! Hade inte onda öron (det blåste kallt ute och jag får alltid örsprång då) stoppat mig så hade jag nog kunnat tralla på en stund till, men 45 minuters löpning skrapade jag i alla fall ihop vilket jag är riktigt nöjd med i dagsläget :) PWO-fritt kan jag ju tillägga att det var också ;)

RSS 2.0