Träningshelg!

Som tur var har det bara gått uppåt sedan fredagens elände till benpass!
 
Igår var det tre riktigt taggade tjejer som intog gymmet på kvällskvisten, dundrade på med peppig musik i högtalarna och körde ett riktigt roligt gympass! Bröst/triceps var det som gällde för vår del, och vi lyckades kötta på riktigt bra faktiskt, allihopa! Mycket dipsvarianter blev det för min del, och det resulterade i mina sedvanliga bulor till muskler på baksidan av armarna. Det ser verkligen inte klokt ut stundtals! ;) MEN, det är kul att det syns att man hittar rätt! 
 
Bustaggade damer! 
 
Idag fick jag sällskap av Coffe & Alva. dock var jag ensam om att köra axlar/mage. Det kändes inte helt opktimalt med tanke på att jag hade träningsvärk i framsida axlar sedan gårdagens dips-drabbning, men det gick att genomföra riktigt bra ändå! Lite mer fokus på mage fick det bli, och det gör inget i och med att jag varit lat med magträningen på sistone! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

kan du inte ge lite tips på bra magövningar att göra på gymmet? både i maskin och med vikter/kroppsvikt? inspirationen tryter verkligen och jag får inte till det så görna enkla men effektiva övningar :)

Svar: Absolut! :DVad kör du för övningar i dagsläget? Tänkte så jag inte bara rabblar samma. en sak jag kommer att tänka på direkt är benlyft i alla dess former: hängande, liggande, be en kompis putta benen, sneda... Sjukt effektiv övning som man inte behöver nöta med i en evighet!
Lindas träning

2013-10-07 @ 00:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0