Antibiotikakur och tips till damerna!

Förra veckan hann jag bara få med två träningspass, ett ett benpass och ett magpass, innan det fick lov att bli vila för fröken Björkström! Gick nämligen och drog på mig urinvägsinfektion nummer 10000 i ordningen och det fick därför bli antibiotikabehandling, många timmars grinande och 5 dagars sträng vila för min del! 
 
Jag kan faktiskt inte minnas att jag haft såhär lång sammanhängande vila sedan för lite över ett år sedan då jag hade ruggig otur med både influensa och sedan två vändor magsjuka inom loppet av en månad. Kroppen klagade nog med andra ord inte alltför mycket, men nu när jag känner mig i princip frisk så har träningsabstinensen hunnit krypa sig på ordentligt och jag är riktigt taggad på att få komma igång imorgon! Lite försiktigt får det dock bli, då jag absolut inte vill råka på ett återfall, men det kommer bli roligt oavsett! 
 
 
 
När jag ändå skriver måste jag passa på att smygtipsa damerna lite i förväg om vad MM-sports snart får in i lager! De har nämligen gjort ett par egna kompressionstight som är grymt snygga! Jag själv kör aldrig ett benpass utan kompressionsbrallor sen jag började med det - testa så förstår ni varför! :)
 
Bilden är lånad från MM-sports egna fotograf Lelle. Och så är det supersnygga Michaela som modellar i brallorna! 
 

Kommentarer
Postat av: GoForFit

Har varit sugen på de där tightsen sen jag såg dem! Kommer säkerligen sluta med att jag klickar hem dem, haha :)

Svar: Jag med!! Haha ja det slutar ju gärna så - men man får se det som att man köper lite extra motivation till sig själv ;)
You earn your body

2014-04-29 @ 16:43:32
URL: http://goforfit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0