Stressträning, personbästa och träningsvariation!

Det är väl ingen ide att jag ens försöker ursäkta mig längre vad gäller de långa avbrotten mellan inläggen, jag får helt enkelt inse att det är så det kommer att se ut emellanåt med tanke på att fröken bestämt sig för att ha sin tillvaro gå i 110.
 
Nu har jag dock tagit ut en semestervecka, men tycker mig väl inte haft så mycket ledig tid för det. Istället har jag sett till att boka upp mig frå morgon till kväll med saker jag inte annars hinner göra - viktigast av detta att träffa mina kära vänner - och därav hinner jag inte sätta mig och knåpa inlägg alltför ofta då heller. Nu har jag dock tagit på mig ett extra jobbpass mitt i semestern imorgon, och försöker därför tvinga mig till att vara uppe och svänga om inför nattjobb - alltså ett perfekt tillfälle att kika in här!
 
Jobbar just mycket nätter nu, varpå gymbesöken ofta ligger i anslutning till jobbet. Hur jag än bär mig åt lyckas jag dock alltid få stressa mig igenom passen, vilket ofta leder till frustration och missnöje. För att råda bot på detta har jag nu försökt att effektivisera så mycket jag kan så att jag slipper känna att jag behöver stå på gymmet i 2h för att vara nöjd. Jag har lagt in allt från myo-reps till drop- och superset, vilket faktiskt börjar kännas rätt okej. Det blir ju inte så mycket tunga lyft som jag hade planerat att denna perioden skulle innebära från början, men ibland får man helt enkelt tänka om och anpassa sig efter de förutsättningar man har! På detta viset har jag i alla fall fått in en hel del nyheter i passen, och det brukar ju alltid vara positivt vad gäller träningsresultaten! 
 
Trots effektiva pass har jag kunnat slinka in med några nya personbäsa lite här och var. Bland dessa har jag lyft 60 kg i bänkress och fått upp 35 kg över huvudet (militärpress). Det är ju alltid något att nöja sig med! :D
 
Lite annat nytt - knäböjar med kedjor! Riktigt rolig variation! Kedjorna gör att vikten succesivt ökar på vägen upp, vilket innebär att man även kan lägga på lite extra på stången och fortfarande våga/orka gå ner ordentligt! :)
Ett litet ryggträningskollage från förra veckan. Just ryggträningen har stagnerat lite på sistone, men jag har försökt hitta vägar till att piffa upp passen lite. Hittills har jag inte riktigt kommit fram till ett komplett pass jag vill spara, men det kommer nog snart! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0